Norwegian site English site Swedish site Danish site

Mime System as ble etablert i 1987 og har utviklet en rekke teknisk/ administrative løsninger for kunder i både inn og utland.

Mime Enterprise - vårt hovedprodukt er et integrert ERP system for produksjonsbedrifter som inneholder alle de viktigste funksjonene fra kundeordre opprettes i salgsmodul, via avansert planlegging, innkjøp og produksjon til leveranse og fakturering.

Vi kan hjelpe bedriften med å oppnå en mye bedre planlegging med større presisjon, samt høyere ytelse med bedre kapasitet  i alle ledd.

Kontakt oss på:

99 00 58 29

e-post: info@ipol.no

Vi utfører også skreddertilpasning enten basert på Mime Enterprise eller i helt nye prosjekter

Vi har høy kompetanse og lang erfaring med flere utviklingsverktøy og benytter siste teknologi innenfor Powerbuilder for å utvikle brukervennlig og effektive skjermbilder med kjent Windows teknologi.

Oracle som benyttes som database har også et eget programmeringsspråk - PLSQL, som vi benytter for å oppnå avansert funksjonalitet hvor alle krevende oppgaver utføres sentralt i databasen.

Mime Enterprise er et integrert system som gir enhetlige regler for hvordan ting skal gjøres og som vil løse oppgavene også når bedriften utvider.

Med vår kjerneteknologi MRP/MRPII utviklet i Oracle PLSQL, kan vi hjelpe bedriften med å oppnå mye bedre oversikt over egen fremtid.

© 2011 Mime System as - All rights reserved